Časopis Tuning StylingPrezentujte se na pravi načinTuning Styling i Drift race galerijaSve manifestacije u organizaciji Auto Tuning ClubaPrijavite se za predstojeću manifestacijuO Auto Tuning Club-uArhiva novostiTuning Styling mailing listaVideo snimci sa Tuning Styling Show & Drift Race-aPozadine za vaš desktopPreuzmite slike za Vaš mobilni telefonZabavite se uz online igricePoklonite sebi kačket ili majcuKako je sve počeloPozovite nas ili nam pošaljite porukuLinkovi koje smatramo kvalitetnim   

O nama (Auto tjuning klub i časopis Tuning Styling)

Kako je sve počelo?
Kako smo napredovali?
Kada ćemo se zaustaviti?

Na ova pitanja ćemo odgovoriti kratkom hronologijom događaja za koje smatramo da su izmenili budućnost časopisa i ATC kluba.

 

 

 2003. godina

 

Godina entuzijazma, želje za nečim novim i jedinstvenim. Godina rađanja Tuning Styling® brenda.

Auto tjuning klub još uvek nije osnovan ali strast za modifikovanjem automobila se pretvara u prvo okupljanje, tzv Tuning Styling na Novom Beogradu 13. septembra 2003. Kiša se trudila da uništi okupljanje ali je Tuning Styling trajao čitav dan. Nagrade su dodelil ATC Fanđo i Gangland a dobitnici su tog dana kući otišli prezadovoljni.

* (Prvi Tuning Styling u Srbiji. Datum: 13. septembar 2003. Lokacija: Novi Beograd)

 2004. godina

 

Osnovan Auto tjuning klub i časopis Tuning Styling®.

Auto tjuning klub je te godine održao četiri Tuning Styling® manifestacije u Beogradu i Novom Sadu. Prva zvanična Tuning Styling manifestacija pod zvaničnom organizacijom ATC kluba, održana je na Beogradskom Sajmu, na samom šetalištu između hala i parking prostoru pored šetališta.


Premijera prvog broja čaopisa održana je na Beogradskom Sajmu automobila 04. aprila.


Članovi Auto tjuning kluba i novinari časopisa po prvi put učestvuju na tuning događajima u Hrvatskoj (402 streetrace) i BiH.

 


(Drugi Tuning Styling show na BG Sajmu,
prvi, u organizaciji ATC kluba)

 2005. godina

 

Održano još pet manifestacija u Beogradu, Novom Sadu i Kraljevu od kojih je najveća bila na vojnom aerodromu Batajnica u Beogradu gde je pored Styling takmičenja i takmičenja u jačini audio sistema, na trke 402 m, došlo neverovatnih 50.000 posetilaca.


Članovi Auto tjuning kluba i novinari časopisa učestvuju na tuning događajima u Mađarskoj i Makedoniji. Stvaraju se novi tuning klubovi i "rađaju" se nove manifestacije u drugim gradovima u Srbiji.


(Tuning Styling 1na1 - batajnički aerodrom)

 2006. godina

 

Ovu godinu obeležava nova vrsta takmičenja: DRIFT RACE. Nakon uspešno održane prve DRIFT RACE® trke na karting stazi Ada Huja u Beogradu (karaburma), manifestacije su se nizale jedna za drugom.

Drift Race, do tada nepoznat sport u Srbiji, postaje sve zanimljiviji publici ali profesionalnih vozača je bilo veoma malo.
 


Beogradski sajam i Novosadski sajam postaju stalne lokacije održavanja Tuning Styling Show® manifestacija.


Prijatelji sa Novosadske TV stanice, prave zajedno sa nama emisiju Tuning Styling čije emitovanje počinje u više od dvadeset gradova Srbije.


(Tuning Styling Drift race - Ada Huja, Beograd)

 2007. godina

 

Manifestacije su sve veće i posećenije a medijska podrška na zavidnom nivou.
Rešeni da manifestacije ne ostanu samo u Beogradu i Novom sadu, počinjemo sa prvom manifestacijom u Kragujevcu.

15. Tuning Styling Show® u Kragujevcu iznenadio nas je odličnom posetom i atmosferom, podrškom publike i odzivom takmičara. Još jedan dokaz da ovaj vid sporta dobija pozitivan odjek širom Srbije.

 


Postajemo redovni gosti na Beogradskom sajmu automobila a sa Novosadskim Sajmom pravimo odličnu saradnju i po prvi put organizujemo dvodnevni Tuning Styling Show "prepunjen" novim disciplinama i atraktivnim performansima.

Zahvaljujemo se svima koji su nas podržali i koji su zajedno sa nama učinili da Tuning i Styling u Srbiji postane stvar ponosa.

 2008. godina

 

U martu prvi otvaramo Tuning Styling sezonu na Beogradskom Sajmu automobila.


Drift King of Europe logoUbrzo, potpisujemo ugovor sa prestižnom evropskom drift organizacijom King of Europe i dovodimo Evropski drift u Srbiju.
Najveći evropski talenti iz Mađarske, Grčke, Holandije, Norveške, stigli su 26. i 27. jula u Kragujevac i napravili šou koji do tada niko u Srbiji nije video.

Manifestacija koja je postavila standarde svih ostalih Tuning Styling i Drift manifestacija. Te godine smo pokazali koliko je Auto tjuning klub sposoban kao organizator kako domaćih tako i međunarodnih manifestacija.


King of EuropePospešujemo saradnju sa mađarskom drift organizacijom i posećujemo njihove drift trke. 14. septembra organizujemo prvu trku otvorenog šampionata Srbije u driftu gde nam u goste dolaze profesionalni mađarski drifteri kao i prijatelji iz Hrvatske.

 

 


Tuning Styling Show 21U okviru već tradicionalnog Tuning Styling Show®-a na Novosadskom Sajmu, po prvi put održavamo trke na 201m.

Reakcija publike i odziv takmičara je odličan što nam daje podsticaj da buduće manifestacije sadrže i ovu adrenalinsku disciplinu - amaterske trke ubrzanja.

 

 

 

Početna strana | Časopis | Oglašavanje i marketing | Galerija fotografija | Tuning Styling manifestacije | Prijavljivanje | Auto Tuning Club | Arhiva novosti iz prethodnih godina | Email obaveštenja (newsletter) | Video snimci | Wallpaperi za desktop | Slike za mobilni | Online flash igrice | Online Shop | O nama | Kontakt | Linkovi
 

 
 

Copyright 2003-2015. Tuning Styling® & Tuning Styling Show®  All Rights reserved.
Tuning.rs