Časopis Tuning StylingPrezentujte se na pravi načinTuning Styling i Drift race galerijaSve manifestacije u organizaciji Auto Tuning ClubaPrijavite se za predstojeću manifestacijuO Auto Tuning Club-uArhiva novostiTuning Styling mailing listaVideo snimci sa Tuning Styling Show & Drift Race-aPozadine za vaš desktopPreuzmite slike za Vaš mobilni telefonZabavite se uz online igricePoklonite sebi kačket ili majcuKako je sve počeloPozovite nas ili nam pošaljite porukuLinkovi koje smatramo kvalitetnim 

Arhiva novosti: 2007. godina

Ovde možete pratiti sva dešavanja sa manifestacija u organizaciji Auto Tuning Cluba kao i ostalih sportskih klubova sa kojima smo ostvarili kolegijalnu saradnju.

Novosti su postavljene hronološkim redom, od 2003. pa do danas.

2011. | 2010. | 2009. | 2008. | 2007. | 2006. | 2005. | 2004. | 2003.

 

 27. i 28. oktobar - 17. TUNING STYLING® SHOW (novosadski sajam)

 

Tokom 7. sajma automobila "Auto Show - Novi Sad", koji je na Novosadskom sajmu održan od 23. do 28. oktobra, priređen je 17. Tuning Styling Show. U organizaciji Auto Tuning Cluba i časopisa Tuning Styling iz Beograda u subotu, 27. i nedelju, 28. oktobra nastupio je veliki broj zaljubljenika u automobile.

Atrakciju su upotpunila nezaobilazna takmičenja "1 na 1 dB" za izbor automobila sa najglasnijim audio-sistemom, najlepše sređenog automobila, zatim SQ – takmičenje u kvalitetu zvuka, kao i "burn out" i "write up". Žiri je bodovao celokupan izgled vozila – od spoljašnje i unutrašnje modifikacije do motornog prostora, a po prvi put učesnici su se nadmetali u novoj disciplini - TS Power.
Uz ekskluzivni izbor za Miss manifestacije, najatraktivnije dens igračice, muzički performansi DJ Marcheza, koncert benda High Way-a, plesna grupa Golden Stars i "Live Air Brush" nastup Sandre Milanović. Za one koji vole škripu i miris spaljenih guma izvedene su tačke našeg šampiona u driftu Bojana Kurbalije "It’s Show Time" i Zorana Radisavljevća Dr. Saab-a kao i performansi na "kvadovima" – motociklima na četiri točka "ATV Gravel-a".
Ovim putem želimo da se zahvalimo svim firmama koje su nam ponovo ukazale poverenje i pružile nesebičnu pomoć kako bi 17. Tuning Styling Show uspeo: Novosadskom Sajmu, Apatinskoj Pivari "Jelenu", Kopernikus-u, DDOR-u Novi Sad, Elementi Sal, Magnat-u, GMC-u (Sony Play Station) i Lasti Beograd.

Takođe, želimo da se posebno zahvalimo svim takmičarima i klubovima, kao i svim onima koji su bili prisutni uprkos veoma lošem vremenu i učinili da ova manifestacija uspe.

Rezultati takmičenja >
Galerija fotografija >

 

 16. TUNING STYLING® & DRIFT DAY (16. sept. - Ada Huja)

 


U nedelju, 16.septembra, na karting stazi Ada Huja održala se, tradicionalna Međunarodna drift trka pod nazivom 16.Tuning Styling Show & Drift Day pred oko pet hiljada posetilaca.

 

Auto Tuning Club je ovog puta ugostio 10 Driftera, 4 takmičara za paljenje guma (Burn Out) i oko 70 izlagača neobičnih i nesvakidašnjih automobila među kojima je učešće našao i moto klub, koji su svojim akrobacijama izmamili silne osmehe posetliaca. Naravno, tu su bile i plesačice koje su svojim egzotičnim nastupima pravile poprilično euforičnu atmosferu među prisutnima, posebno u tački Car wash Free Style gde je i par posetilaca imalo prilike da učestvuje. Pored njih su se izvodile pripreme za takmičenja u Driftu i Burn Out-u. Drifteri su do početka trke u više navrata demonstrirali svoje vozačko umeće, bilo je i drift amatera, a na kraju dana i trka, najbolji su bili Kurbalija Bojan (BMW E30) iz Beograda, Josip Žagar (Nissan 200 SX) i Pirić Marino (BMW E30) iz Hrvatske.
Napominjemo da su se zbog istog broja osvojenih bodova Kurbalija i Žagar takmičili još jednom gde je Kurbalija odneo pobedu. U takmičenju auto moto klubova koje se takođe, održalo, najboli su bili članovi ''VW Club'', za njima su sledili ''Auto Tuning Club'' i ''French Mania''.

U organizaciji ove manifestacije, nesebično su nam pomogli: Apatinska Pivara a.d, Duff co. international, Zeder, Odmenjska voda, Centar Boban, Beoguma, Wurth, Novak, Danko gume-felne, Keeway, Sportski Savez Beograda i YU Yellow Pages.
Zahvaljujemo im se ovom prilikom na podršci. Takođe se zahvaljujemo svim klubovima koji su svojim prisustvom upotpunili ovu manifestaciju: Extreme Styling, Honda Club, No Limit, BMW klub.

Drift pobednici
1. Kurbalija Bojan BMW E30
2. Žagar Josip - ZaX Nissan 200 SX
3. Pirić Marino BMW E30

Burn Out pobednici
1. Opsenica Aleksandar Opel Askona
2. Galetin Goran Opel Askona
3. Stevanovic Milorad Honda CRX Vtec

Informišite se više o driftu:
Šta je to Drift Race i koji su automobili pogodni za drift?
Galerija fotografija >

 

 15. TUNING STYLING® SHOW & DRIFT RACE (07. jul - Kragujevac)

 


U subotu 07. jula, po prvi put u srcu šumadije, Kragujevcu, održan je 15. Tuning Styling Show.  Na parking prostoru fabrike Zastava ispred ambulante priređene su Drift trke i takmičenja u Stylingu, dB-u i Burn Out-u. Program su upotpunili poznati DJ-evi i gosti iznenađenja, car-wash freestyle. Novi dB drag rekord Srbije, postavio je novosađanin Duško Marjanović sa 153,6 dB. Najlepša hostesa je bila Ivana Vasić (TS cica iz 11. broja) a dodeljena su i priznanja Eriki i Jugoslavu Todoroviću koji su zbog manifestacije došli čak iz Mađarske. Ovog puta, 170 fotografija sa hepeninga...

Galerija fotografija >

 

 

 SAJAM SWEET & SEXY (01.-03. jun - Beogradski sajam)

 


 


Da li smo i mi bili na sajmu erotike? Još pitate. Štand nam je bio "bogato" posećen pripadnicama lepšeg pola a "radno vreme" nikad nije provedeno sa više uživanja i entuzijazma...

Galerija fotografija >

 

 

 402 STREET RACE powered by Tuning Styling (12.-13. maj, Batajnica)

 Amaterske trke ubrzanja 402 street race, održane su na aerodromu Batajnica u organizaciji 402 Street Race tima. Auto tuning club je bio u organizaciji Styling dela takmičenja.

 

 14. TUNING STYLING® & DRIFT RACE (21. april - Ada Huja)

 


 


U subotu, 21. 04. 2007. godine, održan je 14. Tuning Styling & DRIFT race na Adi Huji u već tradicionalnoj organizaciji Auto Tuning kluba i časopisa Tuning Styling.

Na karting stazi Ada Huja u Beogradu, 21. aprila je održana 14. međunarodna manifestacija Tuning Styling Show, na kojoj su predstavljeni automobili sa modifikovanim izgledom, kao i prve Drift trke u ovoj godini.
Trke ovog tipa su sve popularnije u svetu, pošto u njima učestvuju amateri, rame uz rame s profesionalnim vozačima. One su jedinstvena prilika da vozači pred širim auditorijumom prikažu svoje umeće, da stazu prelaze na atraktivan način, zabacujući zadnji deo automobila, uz dim i škripu pneumatika.
Nekoliko hiljada posetilaca su tog dana pratili i takmičenja za izbor automobila sa najkvalitetnijom audio opremom, najglasnijim audio sistemom i ocenjivanje najlepše sređenog automobila. Na atraktivnim devojkama koje su "pokupile" sve poglede publike u nastupima na bini i car-washu, se nećemo puno zadržavati. Dovoljno je da posetite galeriju slika...

Zahvaljujemo se svima na poseti i vidimo se na sledećoj manifestaciji!

Rezultati takmičenja >
Galerija fotografija >

 

 

 

 

Početna strana | Časopis | Oglašavanje i marketing | Galerija fotografija | Tuning Styling manifestacije | Prijavljivanje | Auto Tuning Club | Arhiva novosti iz prethodnih godina | Email obaveštenja (newsletter) | Video snimci | Wallpaperi za desktop | Slike za mobilni | Online flash igrice | Online Shop | O nama | Kontakt | Linkovi
 

 
 

Copyright 2003-2015. Tuning Styling® & Tuning Styling Show®  All Rights reserved.
Tuning.rs