Časopis Tuning StylingPrezentujte se na pravi načinTuning Styling i Drift race galerijaSve manifestacije u organizaciji Auto Tuning ClubaPrijavite se za predstojeću manifestacijuO Auto Tuning Club-uArhiva novostiTuning Styling mailing listaVideo snimci sa Tuning Styling Show & Drift Race-aPozadine za vaš desktopPreuzmite slike za Vaš mobilni telefonZabavite se uz online igricePoklonite sebi kačket ili majcuKako je sve počeloPozovite nas ili nam pošaljite porukuLinkovi koje smatramo kvalitetnim 

Arhiva novosti: 2006. godina

Ovde možete pratiti sva dešavanja sa manifestacija u organizaciji Auto Tuning Cluba kao i ostalih sportskih klubova sa kojima smo ostvarili kolegijalnu saradnju.

Novosti su postavljene hronološkim redom, od 2003. pa do danas.

2011. | 2010. | 2009. | 2008. | 2007. | 2006. | 2005. | 2004. | 2003.

 

 23-Decembar, Novogodišnji Tuning Styling Show 13 - Beogradski sajam

 

Šta reći o manifestaciji koju održavamo svake godine u isto vreme?
Nećemo vas "gnjaviti", jednostavno pogledajte fotografije i uživajte...


Galerija fotografija >

 

 Tuning Styling® TV Edition

 

Sve što ste dosad čitali u časopisu možete videti i na TV-u. Predstavljanje modifikovanih automobila, rubrika "uradi sam", zanimljivi video klipovi i još puno toga! Emisija se realizuje u saradnji sa ATC i časopisom T&S, a u produkciji RTV MARATON iz Novog Sada.
Koncept emisije:
- Rubrika predstavljanje modifikovanih automobila (uglavnom sa naših prostora)
- Vesti iz sveta tjuninga
- Rubrika "uradi sam" (gde uz pomoć kolega iz ATC prikazujemo gledaocima šta i na koji način mogu sami da izmene na svom automobilu);
- Rubrika "sajtovi" (predstavljanje internet sajtova koji se bave T&S);
- Rubrika "igrice" (predstavljanje igrica sa temom automobilizma);
- Reportaže sa T&S skupova (iz zemlje i inostranstva)
- Rubrika "Tražimo za vas" (predstavljanje T&S opreme sa cenama)
- Prezentacija firmi koje se bave ovom oblašću automobilizma

Emisija se emituje u svim većim gradovima u Srbiji, i to:

1. BEOGRAD, TV IBC kanal, u terminima: četvrtak 14:30h, 19:00h i petak 18:30h
2. ČAČAK, TV GALAKSIJA 32, petak 16:30h i subota 13:00h
3. KRAGUJEVAC, TV IN, utorak: 17:35h 00:40h i subota 14:35h
5. ŠABAC, TV AS subota 16:00h i ponedeljak: 13:00h
6. ŠABAC, TV CER četvrtak 23:00h, subota 18:00h, nedelja 23:00h
7. PARAĆIN, TV KANAL M, subota 12:00h i nedelja 20:00h
8. NOVI SAD, KANAL 9, ponedeljak 20:00h i petak 15:00h
9. NOVI SAD, TV MOST, četvrtak 22:30h i petak 10:15h
10. VRŠAC, TV PANOVIZIJA petak 20:10h i ponedeljak 15:10h
11. S.PALANKA, TV JASENICA, subota 17:00h
12. LOZNICA, TV LOZNICA nedelja 19:10h i utorak 20:00h
13. SUBOTICA, CITY TV, utorak 13:30h i sreda 20:30h
14. NIŠ, TV KOPERNIKUS, sreda 16:30h, subota 16:30h
15. UŽICE, TV 5, sreda 13:30 i nedelja 20:30h
16. KOSOVSKA MITROVICA, TV VGN, subota 19:00h i nedelja 19:00h
17. LOZNICA. TV KTL, sreda 21:00h i četvrtak 15:30h
18. PANČEVO, TV RITAM, nedelja 22:30h
19. ODŽACI, TV ODŽACI, sreda 20:30h i nedelja 18:00h
20. SOMBOR, TV SPEKTAR, sreda 17:00h

Pored svega navedenog, svaka epizoda ima i određenu temu, koja ima za cilj upoznavanje i edukaciju gledalaca o toj oblasti Tuninga ili stylinga (npr. spojleri, čip tuning, spuštanje automobila, ICE (In Car Multimedia) i sl.) Pišite i dajte svoje predloge i kritike na E-mail: dragan@maraton.co.yu ili na adresu:
TV MARATON (za emisiju T&S) ul. Desanke Maksimović 52 21000 NOVI SAD
Telefon redakcije za marketing: 021/393-748 ili 065-26-26-262

 

 28. oktobar 2006. >> 12. Tuning Styling Show Lokacija: Novosadski sajam

 

Na Novosadskom sajmu 28.10. 2006. na 12. Tuning Styling Show-u oko 10.000 posetilaca imalo je prilike da vidi više od stotinu automobila iz zemlje i okruženja. Veliki broj posetilaca imao je priliku da se divi stilizovanim automobilima ispred i u hali 7 Novosadskog sajma, a takođe, su imali prilike da čuju i vide takmčenja u merenju jačine muzičke snage (dB) u četiri klase, kao novina uvedene su i dve nove klase, nesvakidašnje makete vozila opremljene snažnim muzičkim uređajima. Takmčili su se u Monster i automobili Beginner klasi. Posebnu pažnju privukla je i nova takmčarska disciplina u kvalitetu zvuka (SQ).

Veliku pažnju svih prisutnih privukao je i automobil Siniše Solara - Audi S4 cabrio proglašenim za jedan od dvadeset najbolje sređenih automobila u Evropi. Pored prelepog stylinga ovaj "high-tec car" poseduje i razne gedžete, dve fiksne i dve mobilne kamere, sedam monitora, dva DVD plejera...

Devojke zadužene za podizanje adrenalina su neprestano bodrile posetioce i takmčare svojim atraktivnim plesom, a posebno se istakla dvadesetjednogodišnja Novosađanka Jelena Božović, student Saobraćajnog fakulteta, koja je ujedno i odnela titulu Miss manifestacije. Kako bi dan ostao u sećanju, pobrinule su se plesačice i program pod nazivom Car Wash free style (pranje kola slobodnim stilom).

Tačke burn out-a privukle su veliki broj posetilaca željnih gledanja ovih visoko adrenalinskih tačaka spaljivanja guma. To je bila ekskluzivna prilika da posetioci uživo vide puno dima i vratolomne vožnje počevši od potpisivanja u mestu, okretanja i paljenja guma, dok je tačka Bojana Kurbalije, našeg trenutnog šampiona u Driftingu izazvala prave ovacije. Među svim učesnicima Burn Out-a posebno su se istakli D. Dančula, Z.Nikin, Z. Radisavljević i D. Pavlovski. Ovi vozaći su izmamili osmehe i aplauz oduševljene publike.

Posebno se zahvaljujemo Novosadskom sajmu za ukazano poverenje, firmama koje nas prate: RRC, GMC Sony Play Station, Minaqua, Auto Centar Boban, Elementi Sal, Bata Sport Auspuh, Auto Centar Fandjo, Sony Over Seas, K-2 kao i sportskim auto klubovima koji su nam bili od velike pomoći North boys, BMW Club Zrenjanin, Max Styling, Midnight Tuning Club, Top Tuning Club, Pikec Tuning Club i ostali koje nismo pomenuli...

Galerija fotografija >

 

 2. septembar 2006. >> DRIFT Race 2 - Lokacija: Ada Huja (karaburma)

 

"Auto Tuning Club" je 02.09.2006. godine na karting stazi Ada Huja organizovao trke drifta pod imenom "Drift Race" (trke u kojima dolazi do zanošenja i zabacivanja zadnjeg dela automobila) u okviru tradicionalne međunarodne manifestacije Tuning Styling Show.
"Drift Race" trke su veoma popularne trke automobila na stazi širine deset metara, koje su zbog svoje atraktivnosti privukle oko dve i po do tri hiljade posetilaca željnih adrenalina i uzbuđenja. Prvo mesto na drugim trkama ove godine osvojio je Bojan Kurbalija automobilom BMW 325 model E-30 iz Beograda, drugi je bio Aleksandar Kokotović takođe iz Beograda sa BMW E-36 i trećeplasirani je Goran Simić iz Novog Sada sa automobilom BMW E-30. O popularnosti ovih trka, govori podatak da se organizuju u većini zemalja u Evropi. Pored trka na karting stazi održani su i nezaobilazni performansi – plesne tačke, sa brejkerima, dance igračicama. Takođe, takmičenje u burn out-u, u kome je najveštiji bio Zoran Nikin a o raznim vratolomijama na kvadovima (motociklima na četiri točka), motociklima, nije potrebno posebno govoriti.
Naredne trke biće održane pojavom prvih lepših dana 2007. godine.
 

Galerija fotografija >

 

 

 11. avgust 2006 >> Izložba automobila povodom premijere filma Fast & Furious 3

 

IZLOŽBA AUTOMOBILA "NABUDŽENIH ZA ULIČNE TRKE" (povodom premijere filma Fast & Furious 3: Tokyo Drift)
Povodom premijere akcionog krimi trilera Paklene ulice: trka kroz Tokio u saradnji sa Auto Tuning Club-om organizovaćemo izložbu automobila "nabudženih" za ulične trke. Ispred Doma sindikata, u petak, 11. avgusta od 18.00 naći će se automobili Nissan SX200-jedan od najpopularnijih za Drift, Hyundai, VW, Honda, Astra... Posetioci će imati prilike da "zavire" u svet Auto Drifta i da se pripreme za "vatreno" bioskopsko ostvarenje.

Taramount film,
Beograd

 

 17 jun 2006 >> Tuning Styling DRIFT Party - Ada Huja (Karaburma)

 

17.06.2006 na karting stazi na ADI HUJI (karaburma), održan je Tuning Styling DRIFT Party gde je po prvi put predstavljeno DRIFT takmičenje po ugledu na slična svetska takmičenja. Takmičenje se sastojalo u što većem zanošenju automobila pri krivinama pri čemu se vodilo računa da automobil ne izađe sa staze.
4 člana žirija, po pravilniku, ocenjivalo je kvalitet DRIFTA a rezultate možete videti dole.
Prateće manifestacije su se sporadično održavale na prostoru pored staze i sastojale se u atraktivnom pranju automobila, cepanju guma i mini styling izložbi.

Rezultati takmičenja >
Galerija fotografija >

 

 27. i 28. maj 2006 >> Hala 14 Beogradskog sajma - Tuning Styling Show 11

 

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je dvodnevni tuning-styling show u organizaciji Auto Tuning Club-a i časopisa TS uspešno održan 27. i 28. maja (subota i nedelja) u hali 14 i prostoru ispred hale 14 beogradskog sajma. Manifestacija je bila takmičarskog karaktera. Zahvaljujemo se svim takmičarima koji su bili krajnje korektni u nadmetanju a pobednicima čestitamo na osvojenim nagradama.
27. maja, održano je takmičenje u muzici (1na1 - dB) a izabrani su pobednici iz 4 klasa: A, B, C i MAX. Nagrade prvoplasiranim po klasama bile su: pobedncima u svakoj klasi 100e u novčanoj vrednosti, pehar i vredne robne nagrade (vrednosti oko 100e) za svakog pobednika.

Specijalnu nagradu, Sony Playstation 2 konzolu osvojio je Nemanja Veselinović (C klasa) pobedivši u igri Gran Turismo 4.
28. maja, održano je takmičenje u Stylingu a izabrani su pobednici iz 4 kategorije: najatraktivniji automobil u manjoj, većoj, domaćoj i kategoriji do 90’ god. Nagrade prvoplasiranim po klasama bile su: pobedncima u svakoj klasi 100e u novčanoj vrednosti, pehar i vredne robne nagrade (vrednosti oko 100e) za svakog pobednika.
Specijalnu nagradu, Sony Playstation 2 konzolu osvojio je Vladan Lujić (domaća kategorija) pobedivši u igri Gran Turismo 4.

Zahvaljujemo se...

Rezultati takmičenja >
Galerija fotografija >

 

 

 

 

Početna strana | Časopis | Oglašavanje i marketing | Galerija fotografija | Tuning Styling manifestacije | Prijavljivanje | Auto Tuning Club | Arhiva novosti iz prethodnih godina | Email obaveštenja (newsletter) | Video snimci | Wallpaperi za desktop | Slike za mobilni | Online flash igrice | Online Shop | O nama | Kontakt | Linkovi
 

 
 

Copyright 2003-2015. Tuning Styling® & Tuning Styling Show®  All Rights reserved.
Tuning.rs