Časopis Tuning StylingPrezentujte se na pravi načinTuning Styling i Drift race galerijaSve manifestacije u organizaciji Auto Tuning ClubaPrijavite se za predstojeću manifestacijuO Auto Tuning Club-uArhiva novostiTuning Styling mailing listaVideo snimci sa Tuning Styling Show & Drift Race-aPozadine za vaš desktopPreuzmite slike za Vaš mobilni telefonZabavite se uz online igricePoklonite sebi kačket ili majcuKako je sve počeloPozovite nas ili nam pošaljite porukuLinkovi koje smatramo kvalitetnim 

Arhiva novosti: 2004. godina

Ovde možete pratiti sva dešavanja sa manifestacija u organizaciji Auto Tuning Cluba kao i ostalih sportskih klubova sa kojima smo ostvarili kolegijalnu saradnju.

Novosti su postavljene hronološkim redom, od 2003. pa do danas.

2011. | 2010. | 2009. | 2008. | 2007. | 2006. | 2005. | 2004. | 2003.

 

 16 Oktobar-2004 >> Tuning Styling 2004 - Autoshow novosadski sajam

 

Na novosadskom sajmu održana je peta manifestacija Tuning Styling, koja nije bila takmičarskog karaktera osim u "disciplini" paljenja guma. Manifestacija je trajala od 16:00 časova do 20:30 časova posle čega su organizatori priredili party za sve učesnike u već poznatom kafiću MB Bus u centru Novog Sada.
Pored standardno snažnog ozvučenja (oko 10KW) i odličnog DJ-a koji su zabavljali posetioce tokom dana, izvršena je promocija trećeg broja časopisa TS i automobila Honda Prelude extreme. Auto je ovaj put izašao iz radionice Fanđo i rezultat je, kako kažu, njihovog najboljeg projekta do sada.
"Potpisivanje" automobila po asfaltu sajma je imalo veliki odjek među takmičarima, tako da se često nije moglo istovremeno prisustvovati ovim zanimljivim događajima na različitim mestima. Posetioci su trčali sa jedne na drugu stranu dok su takmičari pokazivali šta sve mogu da urade na klizavom asfaltu.

Zahvaljujemo se svim članovima kluba i ljubiteljima tjuninga koji su svojim prisustvom uveličali i ovu manifestaciju. Sponzor party-ja: Pivara MB, Novosadska mlekara.

Galerija fotografija >

 25 Septembar-2004 >> Tuning Styling Party - Beogradsko ušće

 

Održan je Tuning Styling Party na beogradskom ušću, na parkingu ispred spomenika Večna vatra, u organizaciji Auto Tuning Cluba-a i časopisa Tuning Styling sa početkom u 16h. Kao što smo i očekivali, pozivu se odazvao veliki broj vlasnika modifikovanih automobila, automobila sa extremno jakim ozvučenjima i neonskim osvetljenjima. I uprkos lošem vremenu, party je održan. Sponzori party-ja: Novosadska mlekara, Pivara MB

Galerija fotografija >

 6-8 Avgust-2004 >> VW show - SPL Competition - lokacija Temišvar (Rumunija)

 

Od 6.-8. avgusta 2004 VW show u Rumuniji. SPL (Sound Pressure Level) takmičenje u muzičkoj snazi automobila pri čemu se meri čista snaga a ne kvalitet samog ozvučenja. Merenje se vrši na profesionalnoj opremi TermPro. Kako obećavaju, biće dobre zabave. Pored takmičenja biće i izložba automobila i druženje sa ostalim vlasnicima VW-a. Više informacija na www.vwclub.ro pa ko voli...

 17-Jul-2004 >> Tuning skup - lokacija Gradiška (BIH)

 

17.07.2004 - 18.07.2004 Međunarodni Tuning Skup u Gradišci (BiH).
Skup je održan na PISTI u Novoj Topoli kod Gradiške. Skup je osmišljen kao zabavno-takmičarska manifestacija, ali sve to postavljeno je u pravcu druženja i okupljanja ljubitelja automobila, muzike i na kraju dobre zabave.

Da je bilo nezaboravno, pored Tuning Show-a, održano je i takmičenje DRAG RACE, a naravno tu je bio i šator za 1000 ljudi, muzika...

Ekipa Tuning-Styling časopisa je prisustvovala i ovoj manifestaciji...

POBEDNICI TUNING GRADIŠKA 2004

Klasa 2 - Styling:
1. Predrag Stojanović Buba bagi 1300 24.5 bodova
2. Goran Arežina BMW E30 24 bodova
3. Klincov Dejan Opel Calibra 23.5 bodova

Klasa 1 - Styling:
1. Igor Knežević VW Golf III 27 bodova (član ATC kluba)
2. Malin Granišek VW Passat 25.5 bodova
3. Danijel Stojanović BMW E36 cabrio 25 bodova

Muzika:
1. Mirsad Topić VW Golf III 14 bodova
2. Dragan Vidiček Fiat Punto 13 bodova
3. Dražen Manojlović Renault Clio 12 bodova (član ATC kluba)
 

Galerija fotografija >

 11 Jul-2004 >> Tuning Styling show 2004 - Novi Sad

 

Manifestacija Tuning Styling 2004 - NOVI SAD, održana je 11. JULA 2004. (nedelja) na prostoru Novosadskog sajma u organizaciji Auto Tuning Cluba i časopisa Tuning Styling. Ovde možete pogledati ekskluzivne fotografije sa ovog spektakla na kome je bilo prisutno preko 3000 ljudi. Ozvučenje sa bine bilo je preko 10.000 W ali pojedini takmičari sa svojim automobilima su se "opasno približili i parirali" ozvučenju sa bine (8000W...)

Sponzori manifestacije: Grad Novi Sad, Novosadski sajam, Gradski sekretarijat za saobraćaj, Novosadska mlekara, MR - Mašinska radionica, BS Centar.

Pored tuning styling show-a, bile su prisutne:
- Trbušne plesačice
- Atraktivne dance igračice
- Cheerleaders devojke
- Break-dance igrači
- Grčki sirtaki dance igrači
- Atraktivne devojke za prskanje i pranje automobila
- Na premijeri drugog broja časopisa Tuning Styling na Novosadskom sajmu pevačice grupe 2hot (Irina i Goca) otpevale su premijerno 2 pesme sa novog albuma.
Zahvaljujemo se svim posetiocima i takmičarima koji su uveličali ovaj događaj i time doprineli popularizaciji ovakvoj vrsti sporta.

Posebno se zahvaljujemo sledećim medijskim pokroviteljima koji su prenosili ovaj događaj:
Televizije: RTV Pink, RTS1, 3K RTS, TV Politika, BK TV, Studio B, SOS kanal, TV Jesenjin, TV Panonija, Kanal 9, TV Delta, TV Apolo, TV Most, TV Maraton.
Radio: Radio Pink, Radio 021, Radio Sajam, Radio AS, Radio Maraton, Radio Delta, Radio Hit.
Listovi: Večernje novosti, Blic news, Dnevnik, Sportski žurnal, Danas, Glas javnosti.

POBEDNICI TUNING STYLING 2004 NOVI SAD

Najkvalitetnije auto ozvučenje:
1. Vladeta Dragićević Peugeot 205 GTI (član ATC kluba)
2. Nenad Vujošević BMW 5 (član ATC kluba)
3. Dejan Nešič Opel Omega (član ATC kluba)

Najkvalitetnije alu-felne:
1. Radomir Radak Mitsubishi Eclipse cabrio (član ATC kluba)
2. Nedžad Sadiković VW Corrado (član ATC kluba)
3. Vlada Dobrasinović Alfa 156

Najatraktivniji automobil - veća kategorija:
1. Nedžad Sadiković VW Corrado (član ATC kluba)
2. Radomir Radak Mitsubishi Eclipse cabrio (član ATC kluba) 
3. Svetozar Stepanov Chrysler PT Cruiser

Najatraktivniji automobil - manja kategorija:
1. Nenad Uzanović Fiat Bravo (član ATC kluba)
2. Branislav Antonić Fiat Punto (član ATC kluba)
3. Igor Knežević Volkswagen Golf 3 (član ATC kluba)

Najatraktivniji automobil - domaća kategorija:
1. Dragan Hadžić Yugo Florida (član ATC kluba)
2. Branislav Petrović Yugo (član ATC kluba)
3. Dejan Herbut Yugo (član ATC kluba)

 

Galerija fotografija >

 30-Maj-2004 >> 402 Street race i 402 Street style - okolina Zagreba (Hrvatska)

 

30. maja 2004. održana je jedna od najvećih tuning styling manifestacija u Hrvatskoj u organizaciji Tuning kluba 402. Lokacija je na pisti kod Velike Gorice u okolini Zagreba. U okviru manifestacije, bilo je oko 140 takmičara za "drag race". Ekipa Tuning-Styling časopisa je prisustvovala ovoj manifestaciji u svojstvu novinara i svi utisci su krajnje pozitivni. Više o tome možete pročitati u drugom broju časopisa a možete otići i na zvanični sajt 402 street race-a.

 22-Maj-2004 >> Auto Kros, lokacija Veternik - Novi Sad

 

22. maja 2004. godine održan je po redu treći legendarni "Auto Kros" na Veterniku pored Novog Sada u kome je učestvovao i Auto Tuning Club sa svoja 2 takmičara i vozilima VW Golf2 1.8 i Opel Kadett Suza 2.0. Pozivamo vas da popularišete i ovu vrstu zanimljivog sporta, koji je tek u razvitku. (Svako ko je gledao "Nacionalna klasa" zna o čemu se radi.)

Ukoliko detaljnije pogledate slike sa prošlogodišnje trke, biće vam jasnije o kakvoj vrsti sporta se radi. Napomenućemo da su vozila namerno maksimalno olakšana, specijalno ojačavana, prozori su skinuti a umesto vetrobrana, stavljaju se mreže. Uskoro ćemo objaviti i slike sa ovogodišnjeg Auto krosa.
Staza se kvasi i pravi se blato na stazi kako bi se dobilo na atraktivnijoj vožnji (Auto kros).

Galerija fotografija >

 17-April-2004 >> Sportska manifestacija Auto Show 2004 na Beogradskom sajmu

 

Pod pokroviteljstvom Beogradskog sajma, u okviru sajma sporta, turizma i nautike koji je održan od 15. do 18. aprila 2004. godine, a u organizaciji ASK Akademac Racing tima i ASK Auto Tuning Cluba (časopisa Tuning-Styling), u subotu, 17.04.2004. održana je sportska manifestacija pod imenom AUTO SHOW 2004 u okviru koje su paralelno održavani programi:

AUTO SLALOM u organizaciji A.S.K Akademac Racing tima i TUNING-STYLING SHOW u organizaciji A.S.K Auto Tuning Cluba i časopisa Tuning-Styling.
Tokom trajanja manifestacije, posetiocima je predstavljen muzički performans sa plesnom grupom M Cheerleaders (www.navijacice.com) koje su se ujedno i slikale pored takmičarskih automobila.
Pobednicima su na bini uručene nagrade za sve kategorije čiji je “žiri” bila sama publika (pobednici su utvrđeni brojanjem glasova). Voditeljka Nataša Jakovljević (poznate emisije Timecode - 3. kanal) predstavila je takmičare i u razgovoru sa učesnicima opisala šta je modifikovano kod njihovih automobila.
Ovaj događaj su pratile mnogobrojne TV i Radio stanice (SOS kanal, 3. kanal, BK, TV Požarevac...), bilo je i gostiju iz Italije, Holandije, Nemačke, Bosne i Hercegovine, tako da je manifestacija poprimila i međunarodni značaj.

Takmičari su se takmičili za nagrade u sledećim kategorijama:

1. Najkvalitetnije auto ozvučenje (Po izboru posetilaca, nagrade za prva 3 mesta)
2. Najkvalitetnije alu-felne (Po izboru posetilaca, nagrade za prva 3 mesta)
3. Najatraktivniji automobil u većoj kategoriji (Po izboru posetilaca, nagrade za prva 3 mesta)
4. Najatraktivniji automobil u manjoj kategoriji (Po izboru posetilaca, nagrade za prva 3 mesta)
5. Najatraktivniji domaći automobil (Po izboru posetilaca, nagrade za prva 3 mesta)
6. Miss manifestacije (Po izboru žirija u sastavu sponzora i novinara, i naravno posetilaca)

Pogledajte rezultate takmičenja >
Galerija fotografija >

 03-April-2004 >> Modifikovani automobili van izložbenih hala

 

Da zavirimo malo i na onu drugu stranu sajma. Nisu svi zanimljivi automobili bili izloženi samo u halama. Neki od posetilaca su imali automobile kojima bi i velike kompanije pozavidele...


Galerija fotografija >

 03-April-2004 >> Beogradski sajam automobila (kako su izgledale devojke...)

 

Dosta više o automobilima, da pogledamo malo i onu "lepšu" stranu sajma, tj kako su izgledale devojke.
 
Galerija fotografija >

 

 

 

 

Početna strana | Časopis | Oglašavanje i marketing | Galerija fotografija | Tuning Styling manifestacije | Prijavljivanje | Auto Tuning Club | Arhiva novosti iz prethodnih godina | Email obaveštenja (newsletter) | Video snimci | Wallpaperi za desktop | Slike za mobilni | Online flash igrice | Online Shop | O nama | Kontakt | Linkovi
 

 
 

Copyright 2003-2015. Tuning Styling® & Tuning Styling Show®  All Rights reserved.
Tuning.rs