PRAVILNIK TS

TUNING-STYLING » PRAVILNIK TS


NAJAVA DOGAĐAJA
 • 28. 10.2017. godine "Tuning day" & "Tuning Styling Show" na NS Sajmu


  Međunarodna manifestacija automobila sa modifikovanim izgledom “Tuning Styling Show” održaće se u subotu, 28.oktobra 2017. godine na Novosadskom sajmu
  Svi koji su  mislili da je tjunerska sezona završena, prevarili su se. Novosadski sajam i Auto tjuning klub iz Beograda   pripremili su lepo  iznenađenje za sve ljubitelje četvorotočkaša i to pred sam kraj ovogodišnje automobilske sezone.

   

  Na prostoru  Novosadskog sajma od 25. do 29. oktobra 2017. godine održaće se  sajam automobila  a u okviru te sajamske priredbe, u subotu, 28.oktobra u hali 3 i kao na otvorenom prostoru ispred navedene hale, biće održan "Tuning Day ".

  Na ovoj neobičnoj priredbi očekuje Vas  preko 80 sportskih , egzotičnih, trkačkih (relly, drag i drift) automobila iz zemlje i regiona a ceo prostor upotpuniće  nezaobilazna stajling izložba sređenih četvorotočkaša, merenje muzičke snage (Db)  kao i plesne tačke.

   

  Sajamske hale se otvaraju od 10 časova i biće otvorene  sve do 19 sati a cena pojedinačne ulaznice iznosi 300 rsd .

   

  Na otvorenom prostoru Novosadskog sajma, posetioci će  imali priliku da vide promotivne vožnje naših driftera,  "burnout" nadmetanja, egzibicione  trke na 201m profesionalnih vozača, nastupe Drift trajkova i stunt motocikala. Ovi sadržaji počinju  u 13h, 15h i 17h.

   

   U hali 3 , održaće se i Styling  izložba i Db merenje muzičke snage i merenje zvuka izduvnog sistema a za dobru atmosferu pobrinuće se hostese i dens igračice sa svojim plesnim tačkama.

   

  Info za  učesnike: Nastupanje na ovoj tjuning priredbi je besplatno za sve prijavljene vozače  i oni sa automobilom ulaze na sajam, ali je neophodno da prethodno pošalju svoje podatke: Ime Prezime, marku automobila i registarski broj na email: office@tuning.rs ili da pošalju svoje podatke putem sms-a na broj: 060/30-90-900.

  Molimo sve učsnike koji dolaze na TS izložbu da povedu računa o izgledu svojih mezimaca, nekompletni, prljavi i neugledni automobili neće biti pušteni na ulazu NS sajma..

  Dolazak za sve učesnike (tjunere, rejsere i stajlere) je od 08:00 do 10:00 sati.

  Trke na  201m su egzibicione i biće deo planiranog show programa u subotu, tako da ovog puta nemamo profesionalno merenje.

  Na njima mogu da učestvuju samo profesionalni vozači učestvuju  u drag, drift, kružnim i reli trkama. Kaciga je obavezna. Nema kotizacija ali nema ni nagrada.

  28. 10.2017. godine  "Tuning day" & "Tuning Styling Show" na Sajmu automobila u Novom Sadu. Dođite da se družimo.